Psicopedagogia

A Integra, ajudem a les persones a aconseguir un bon desenvolupament  dins dels diferents àmbits (emocional, relacional, conducta , motriu, escolar i lingüistic) per a una millora personal i social.

Per aquesta raó, entre els seus serveis, disposa d’un  equip Psicopedagògic amb l’objectiu d’identificar quines són les dificultats i potencialitat de cada persona, i proporcionar i consolidar les estratègies i els procediments que aquesta necessita per assolir un aprenentatge eficaç.

 

El nostre equip

El nostre equip pedagògic, està format per: una pedagoga i mestre d’educació especial, una logopeda, una psicòloga i un psicomotriciste, que treballen conjuntament donant eines i estratègies, acompanyant el nen/a, asdolescent i adult en els seus aprenentatges i desenvolupament psicoevolutiu.  Tanmateix, es treballa se manera coordinada i multidisciplinar, quan es requereixen, amb els altres especialistes del centre (osteòpata, acupuntor, nutricionista).

Amb una vessant pedagògica

La nostra metodologia de treball parteix dels coneixements , habilitats i eines de les que es disposa inicialment.  Els progrmes de trebnall es dissenyen de manera personalitzada i es porten a terme atorgant importància al vincle positiu  amb la família i l’escola, oferint la informació, l’orientació i el suport necessari durant tot el procés, ja que considerem que el treball conjunt és imprescindible per aconseguir els objectius proposats.

Aquests programes inclouen la reeducació (TDAH, Dislèxia, Disgrafia, Disortografia, Discalcúlia) i l’entrenament de processus cognitius (concentració, atenció, memòria i raonament), així com el treball de les habilitats socials que inclou la comunicació assertiva per identificar i expressar sentiments, opinions i desitjos, fer i rebre demandes, expressar queixes, aprendr a gestionar conflictes.  L’educació psicomotriu és la pràctica d’ajuda que potencia  l’adaptació harmònica de la persona.  Fa referència a l’estimulació primerenca i tracta les disfuncions motrius en general.

Al mateix temps, oferim consultes i assessorament als pares en tremes educatius: gestió de limits, problemes de conducta, dificultats d’aprenentatge, emocionals i d’habilitats socials o qualsevol altre aspecte relacionat amb el desenvolupament del seu fill, que inclou l’orientació professional a partir de l’estudi dels interessos i competències personals dels joves adolescents per tal d’elaborar un itinerari professional personalitzat.

Quan es requerix, es disposa de:

  • Psicologia

S’ofereix un assessorament, atenció i acompanyament des d’un esforç sistèmic i cognitiu conuctual: assessorament a pares, teràpia individual, familiar i de parella, per a infants, adolescents i adults.  Es tracten transtorns d’ansietat, depressió, alimentaris, transtorns del son; conductes de risc, transtorns psicosomàtics i tics; patologia del vincle i de les relacions familiars, identitat, autoestima i motivació; i problemes de por i fracàs escolar.

  • Logopèdia

Amb la forta base de coneixements biològics, metodològics, psicològics, lingüistics i humanístics, la logopèdia té la competència d’avaluar, tractar i prevenir el transtorns i retards del lleguatge i la comunicació; recuperació dels transtorns de la parla i/o del lleguatge causats per lesions neurològiques; problemes relacionats amb l’ortodòncia; Disfèmia (quequeig), farfulleig (parla excessivament ràpida), etc; i teràpia miofuncional (mals hàbits orofacials, babeig, altreacions en les funcions orofacials-respiratòries, deglució atípica, etc.)

niromathé

La Técnica Niromathé

Los orígenes del método Niromathé se encuentran en los confines de la India y de Europa. Eugene...

espatlla i acupuntura

Les patologies d’espatlla són de les més comunes en qualsevol consulta, a causa que l’espatlla...
terapia bowen

Técnica Bowen

Vivimos en un mundo donde encontrar tiempo para relajarse es muy complicado. Nuestro cuerpo está...
ganchos, fibrolisis, osteopatia, fisioterapia

Fibrolisis por crochetage (ganchos)

La fibrolisis por crochetage (ganchos), es una técnica inventada por un fisioterapeuta sueco, Kurt...
ganchos, fibrolisis, osteopatia, fisioterapia

Fibrolisis por crochetage (ganchos)

FIBROLISIS POR CROCHETAGE Curso impartido por Luc Destrée. Osteópata D.O., docente desde 1986....

Integra
Centre de teràpies, salut i benestar
Carrer Francesc Tarrega,  16
08027 Barcelona
937 636 576 - 663 013 861

Centre Integra

7 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This