Psicopedagogia

A Integra, ajudem a les persones a aconseguir un bon desenvolupament  dins dels diferents àmbits (emocional, relacional, conducta , motriu, escolar i lingüistic) per a una millora personal i social.

Per aquesta raó, entre els seus serveis, disposa d’un  equip Psicopedagògic amb l’objectiu d’identificar quines són les dificultats i potencialitat de cada persona, i proporcionar i consolidar les estratègies i els procediments que aquesta necessita per assolir un aprenentatge eficaç.

 

El nostre equip

El nostre equip pedagògic, està format per: una pedagoga i mestre d’educació especial, una logopeda, una psicòloga i un psicomotriciste, que treballen conjuntament donant eines i estratègies, acompanyant el nen/a, asdolescent i adult en els seus aprenentatges i desenvolupament psicoevolutiu.  Tanmateix, es treballa se manera coordinada i multidisciplinar, quan es requereixen, amb els altres especialistes del centre (osteòpata, acupuntor, nutricionista).

Amb una vessant pedagògica

La nostra metodologia de treball parteix dels coneixements , habilitats i eines de les que es disposa inicialment.  Els progrmes de trebnall es dissenyen de manera personalitzada i es porten a terme atorgant importància al vincle positiu  amb la família i l’escola, oferint la informació, l’orientació i el suport necessari durant tot el procés, ja que considerem que el treball conjunt és imprescindible per aconseguir els objectius proposats.

Aquests programes inclouen la reeducació (TDAH, Dislèxia, Disgrafia, Disortografia, Discalcúlia) i l’entrenament de processus cognitius (concentració, atenció, memòria i raonament), així com el treball de les habilitats socials que inclou la comunicació assertiva per identificar i expressar sentiments, opinions i desitjos, fer i rebre demandes, expressar queixes, aprendr a gestionar conflictes.  L’educació psicomotriu és la pràctica d’ajuda que potencia  l’adaptació harmònica de la persona.  Fa referència a l’estimulació primerenca i tracta les disfuncions motrius en general.

Al mateix temps, oferim consultes i assessorament als pares en tremes educatius: gestió de limits, problemes de conducta, dificultats d’aprenentatge, emocionals i d’habilitats socials o qualsevol altre aspecte relacionat amb el desenvolupament del seu fill, que inclou l’orientació professional a partir de l’estudi dels interessos i competències personals dels joves adolescents per tal d’elaborar un itinerari professional personalitzat.

Quan es requerix, es disposa de:

  • Psicologia

S’ofereix un assessorament, atenció i acompanyament des d’un esforç sistèmic i cognitiu conuctual: assessorament a pares, teràpia individual, familiar i de parella, per a infants, adolescents i adults.  Es tracten transtorns d’ansietat, depressió, alimentaris, transtorns del son; conductes de risc, transtorns psicosomàtics i tics; patologia del vincle i de les relacions familiars, identitat, autoestima i motivació; i problemes de por i fracàs escolar.

  • Logopèdia

Amb la forta base de coneixements biològics, metodològics, psicològics, lingüistics i humanístics, la logopèdia té la competència d’avaluar, tractar i prevenir el transtorns i retards del lleguatge i la comunicació; recuperació dels transtorns de la parla i/o del lleguatge causats per lesions neurològiques; problemes relacionats amb l’ortodòncia; Disfèmia (quequeig), farfulleig (parla excessivament ràpida), etc; i teràpia miofuncional (mals hàbits orofacials, babeig, altreacions en les funcions orofacials-respiratòries, deglució atípica, etc.)

yamamoto

curso de YAMAMOTO

niromathé

La Técnica Niromathé

Los orígenes del método Niromathé se encuentran en los confines de la India y de Europa. Eugene...
acupuntura, hombro, tendinitis, capsulitis

espatlla i acupuntura

Les patologies d’espatlla són de les més comunes en qualsevol consulta, a causa que l’espatlla...
terapia bowen

Técnica Bowen

Vivimos en un mundo donde encontrar tiempo para relajarse es muy complicado. Nuestro cuerpo está...

Integra
Centre de teràpies, salut i benestar
Carrer Campo Florido, 58
08027 Barcelona
937 636 576 - 663 013 861

Centre Integra

7 + 2 =

Pin It on Pinterest

Share This